Anat hotspotje Groningen

Anat hotspotje Groningengen

Anat Blooming lifestyle hotspotje Groningen– Beter bekend als Anat. Zelf heb ik al veel goede verhalen gehoord over lunchcafé Anat . En dat is dan ook meteen de reden dat ik er nog niet eerder ben  geweest, ik lunch niet zo vaak buiten de deur. En als ik wel een keertje buiten de deur ga lunchen ben ik meestal al in het centrum. Het mooie lunchcafé Anat ligt  aan de rand van het Noorderplantsoen.

Anat hotspotje Groningen, sinds mei 2015 (nog niet eens zo heel erg lang dus) is ontbijt en lunchcafé Anat geopend. Alles wat bij Anat geserveerd wordt is 100% plantaardig, veganistisch en daarnaast ook nog eens zoveel mogelijk biologisch en duurzaam en er zijn veel suikervrije opties. Lekker verantwoord eten dus. Het menu wisselt bijna dagelijks! Zo zorgen ze ervoor dat een lokaal en seizoensgebonden menu wordt aangeboden.  Ze hebben in het café een menu (krijtbord) hangen, waar het menu van op te vinden is. Het is geen uitgebreide kaart, maar dat maakt het kiezen alleen maar makkelijker.

Terras

Omdat het aan de rand van het noorderplantsoen te vinden is zit je op het terras erg goed, er is volop beweging. Het is een gezellig klein terrasje. Binnen kan je ook zitten beneden aan een lange tafel voor het raam en boven zijn ook nog een aantal zitplaatsen. Het zijn allemaal verschillende stoelen en tafels, tweede hands.

Inmiddels ben ik er dus een keertje geweest. Ik kom er wel vaak langs en er zitten (bijna) altijd wel mensen op het terras. Zelf had ik een heerlijk broodje met hummes en veel rauwkost en groenten. Daarnaast had ik nog een rode smoothie… Zelf vond ik de keus wel wat beperkt, maar wet er geserveerd werd was wel erg lekker. Ja ik ga hier zeker vaker lunchen.

Geen zin of tijd om bij Anat te gaan zitten? Geen probleem, je kan het eten natuurlijk ook gewoon meenemen. Wil je weten wat er vandaag op het menu staat? Kijk dan eventjes op de facebook pagina van Anat.

 

Wanneer is Anat open?

Anat is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00

Hier kan je Anat vinden:

Verlengde Grachtstraat 1

9717 GD Groningen

050-750 4335

Wat vond ik ervan?

Ik vind het er gezellig en knus. De volgende keer hoop ik lekker op het terras te kunnen zitten, deze was nu bezet. Ook al was de keus wat beperkt, het broodje smaakte mij erg goed. En de smoothie ging er ook met veel smaak in. Ze hebben ook lekker taartjes, soep, salades, smoothies, slowjuices, etc… Ben je een keertje in Groningen, dan is het zeker en bezoekje waard. En op loopafstand zit ook de VeganSuper

 

Anat hotspotje Groningen, ben jij al eens bij Anat geweest?

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Home · Hotspoje Groningen

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *