Anat hotspotje Groningen

Anat hotspotje Groningengen

Anat Blooming lifestyle hotspotje Groningen– Beter bekend als Anat. Zelf heb ik al veel goede verhalen gehoord over lunchcafé Anat .Zelf lunch ik niet zo vaak buiten de deur, vandaar dat ik er nog niet eerder ben geweest. Het mooie lunchcafé Anat ligt  aan de rand van het Noorderplantsoen.

De kaart

De kaart van Anat wisselt regelmatig. Bij Anat kan je geen online menu kaart vinden, dit komt omdat ze bij Anat niet alleen plantaardig koken en gerechten maken, maar ze ook nog eens duurzaam gerechten willen bereiden. Er is een krijtbord waar alle gerechten op staan, dit krijtbord veranderd dus zeer regelmatig. Er is genoeg keus en lekkers.

Eten

Mijn broodje was erg lekker en goed vullend. Ook mijn rode smoothie smaakte mij prima.

Terras

Omdat het aan de rand van het noorderplantsoen te vinden is zit je op het terras erg goed, er is volop beweging. Het is een gezellig klein terrasje. Binnen kan je ook zitten beneden aan een lange tafel voor het raam en boven zijn ook nog een aantal zitplaatsen. Het zijn allemaal verschillende stoelen en tafels, tweede hands.

Inmiddels ben ik er dus een keertje geweest. Ik kom er wel vaak langs en er zitten (bijna) altijd wel mensen op het terras. Zelf had ik een heerlijk broodje met hummes en veel rauwkost en groenten. Daarnaast had ik nog een rode smoothie… Zelf vond ik de keus wel wat beperkt, maar wet er geserveerd werd was wel erg lekker. Ja ik ga hier zeker vaker lunchen.

Sfeer

Het terras ziet er heel gezellig en sfeervol uit. Beneden vind ik het er ook erg gezellig en mooi uitzien. Het terras zat al helemaal vol en ook beneden zaten al een paar mensen. Nieuwsgierig ging ik naar boven. Een bij elkaar geraapt zooitje aan stoelen en tafels stonden daar op mij te wachten. De één vind dit erg sfeervol, ik vond het zelf erg rommelig en vies lijken.

Anat hotspotje Groningen, sinds mei 2015 (nog niet eens zo heel erg lang dus) is ontbijt en lunchcafé Anat geopend. Alles wat bij Anat geserveerd wordt is 100% plantaardig, veganistisch en daarnaast ook nog eens zoveel mogelijk biologisch en duurzaam en er zijn veel suikervrije opties. Lekker verantwoord eten dus. Het menu wisselt bijna dagelijks! Zo zorgen ze ervoor dat een lokaal en seizoensgebonden menu wordt aangeboden.  Ze hebben in het café een menu (krijtbord) hangen, waar het menu van op te vinden is. Het is geen uitgebreide kaart, maar dat maakt het kiezen alleen maar makkelijker.

 

Geen zin of tijd om bij Anat te gaan zitten? Geen probleem, je kan het eten natuurlijk ook gewoon meenemen. Wil je weten wat er vandaag op het menu staat? Kijk dan eventjes op de facebook pagina van Anat.

 

Wanneer is Anat open?

Anat is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00

Hier kan je Anat vinden:

Verlengde Grachtstraat 1

9717 GD Groningen

050-750 4335


www.anat.nu

 

Anat hotspotje Groningen, ben jij al eens bij Anat geweest?

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Home · Hotspoje Groningen · Hotspotjes

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *