Beej Benders hotspotje van Venlo

Beej Benders hotspotje van Venlo

Beej Benders hotspotje van Venlo

Bij Beej Benders kan je niet alleen heel erg lekker eten en drinken. het pand is ingedeeld in drie gedeeltes. Zo is er een vershal en aetplein en in het midden het restaurant. De vershal kan je zien als een foodsupermarkt, je kan hier alle verse producten kopen. Verse kruiden, groenten, fruit o.a. Op het aetplein kan je gerechten bestellen om daar direct op te eten of mee te nemen naar huis.

Restaurant

Er is een open keuken zodat je precies kan zien wat er in de keuken gebeurt. De koks toveren in no time een lekker gerecht voor je op tafel. Ze werken met dagverse producten rechtstreeks van de leveranciers, worden de meest eerlijke seizoensgerechten gemaakt. Zo worden niet alleen je smaakpapillen gestreeld… Maar beleven je ook je neus en ogen een ware sensatie.

Het personeel is gezellig en vriendelijk en snel.

Het restaurant ziet er gezellig en sfeervol uit. De sfeer in het restaurant is goed en gezellig. Voor de kinderen is er een speelruimte met lego en kleur mogelijkheden.

Vegan

Het is geen probleem om hier vegan te eten. De kok vindt het wel erg prettig als hij dit van te voren weten. Ze kan hij zich hier goed op voorbereiden. Ik heb hier kort met hem over gesproken en hij zei: “we werken met dag verse producten het is voor ons dan ook geen probleem. Het is wel specialistisch als ik het van te voren weet kan ik hier beter op inspelen”.  Dit hoeft geen dagen van te voren te worden doorgegeven. Het kan gewoon de dag zelf.

Vers

De koks werken niet alleen met verse producten. Ze bereiden de gerechten ook vers en dat proef je. Het is dan ook zeker een aanrader om hier gezellig een hapje te eten.

Handig om te weten:

Beej Benders is dagelijks geopend

Adres:

Nolensplein 54

5911 GG Venlo

Tel: 077-3513335

 

info@beejbenders.nl

www.beejbenders.nl

Arcen ook in Noord-Limburg heeft ook een erg lekker hotspotje

Op de site Liefde voor Limburg kan je nog meer leuke adresjes vinden (ook leuke uitstapjes en meer in de regio)

Article Categories:
Home · Hotspotjes · Hotspotjes Noord-Limburg

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *