Bloggersdag met geweldige winacties…

Bloggersdag

Bloggersdag met geweldige winacties…

Vandaag is het weer bloggersdag vorig jaar organiseerde ik dit van uit mijn andere blog (www.kidzblogger.nl) voor het eerst.  Dit was toen vooral met mamabloggers en toen had ik het dan ook nationale mamabloggers dag genoemd. Maar nationaal klopte niet omdat er veel leuke Belgische collega’s meededen aan deze leuke hop en er was ook veel interesse vanuit andere categorieën blogs. Dus werd het bloggersdag, deze dag keert ieder jaar op de 2 zaterdag van september terug.

Lieve lezers

Aller eerst wil ik mijn vaste groep lezer heel erg bedanken voor hun support en leuke reacties. Ook wil ik nieuwe bezoekers van harte welkom heten. Super leuk dat jullie even een kijkje komen nemen om mijn redelijk nieuwe blog. Deze blog is vooral gericht op food, en de naam zegt het eigenlijk al vega(n) food. Het vegenisme vind ik erg interessant en de laatste tijd maak ik al mijn recepten 100% vegan.

De site is in verschillende hoofdstukken ingedeeld, zo kan je bij vegan van alles vinden over vegan zijn of worden, wat zijn goede vervangers, hoe was het op veggieworld en….  En bij recepten valt een balkje naar beneden, hier kan je dan kiezen wat voor gerecht je zoekt, een voorgerecht of juist een lekker tussendoortje of een hoofdgerecht of..  Ook een leuke rubriek zijn onze hotspotjes (leuke en lekker eettentjes waar je heen kan als je in de buurt bent). Er zijn vele lekkere recepten die al online staan en er komen regelmatig heerlijke nieuwe gerechten bij. Zeker de moeite om regelmatig een kijkje te komen nemen dus en een lekker recept te maken. Laat gerust een reactie achter als je een recept gemaakt hebt.

 

Hoppen

Vandaag is het de bedoeling dat jullie van de ene blog naar de andere blog hoppen en zo leuke nieuwe blogs leren kennen, waar jullie nog eens naar terug keren.  Als het goed is zijn jullie via de leuke blog van Jamey Herben www.beauty-unboxing.nl op mijn blog gekomen.  Konden jullie de site van Jamey verlaten? Het is een fijne en overzichtelijke website met veel leuke artikelen. Hopelijk vonden jullie het op mijn website ook erg leuk. Helaas is het alweer bijna tijd om jullie door te sturen naar de volgende blog. Dit is de leuke en inspirende website van Annelore Lehouck Www.compleetgeluk.be  Maar voordat jullie gaan heb ik eerst nog een super leuke winactie voor jullie!!

Winactie

Als foodblog past er één prijs echt helemaal bij mijn blog en dat is een kookboek. We gaan niet zomaar een kookboek weggeven. We geven namelijk het nieuwste kookboek van Rens Kroes Party weg. Wil jij dit leuke en vooral lekkere kookboek winnen? Like ons dan op instagram en volg ons op facebook. En vergeet niet om een leuke reactie achter te laten.

Rens Kroes

De winactie loopt tot volgende week zaterdag.

We wensen jullie veel plezier met de hop en hopen zeker dat jullie nog eens terug komen.

Article Categories:
Home

Comments

 • Wow, leuk. Twee andere boeken van Rens heb ik al in mijn bezit (voor een zacht prijsje kunnen overnemen zelfs). Deze staat nog op mijn wensenlijst.

  Anita H. 9 september 2017 07:44 Beantwoorden
 • Dat is een leuk boek!! Ik doe heel graag mee.

  Cobi 9 september 2017 08:14 Beantwoorden
 • Fijne bloggersdag

  Saskia 9 september 2017 09:54 Beantwoorden
 • JAAAAAAAH, wat een supergave prijs! Dit boek wil ik heel graag winnen! Wij zijn bewust gezonde en vega-eters, dus dit boek kan een mooie aanvulling op onze verzameling zijn. En wie houd er nu niet van een feestje?! Ja toch?!

  Iris 9 september 2017 10:04 Beantwoorden
 • Ik doe mee leuk!

  Nancy van der kamp 9 september 2017 10:59 Beantwoorden
 • Leuk dat ik via de hop weer leuke blogs tegen komt. Ik ben je meteen gaan volgen als mede vega. Ik doe ook graag mee aan de winactie.

  Melanie 9 september 2017 11:01 Beantwoorden
 • Laatst was ik op een feestje waar wat lekkers gemaakt was vanuit dit kookboek. Ik heb er toen even doorheen mogen bladeren en zag heel veel lekkers wat ik graag ook zelf wil gaan maken! Echt super tof dat hij hier te winnen is. Ik maak natuurlijk heel graag kans! 😀

  Yvonne Drenth 9 september 2017 11:41 Beantwoorden
 • Lijkt me leuk om haar recepten te ontdekken.

  Judith 9 september 2017 12:16 Beantwoorden
 • Ik kom op je blog terecht via Jamey. Je hebt echt een hele mooie layout. Ik volgde je blijkbaar al op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24).
  Ik maak graag kans op dit leuke kookboek.

  Lieke van Veen 9 september 2017 13:33 Beantwoorden
 • Oh die is super voor de feestdagen, heel erg benieuwd! Ik doe graag mee!

  Judith 9 september 2017 13:34 Beantwoorden
 • Wat leuk, ik heb dit boek nog nergens voorbij zien komen. ik doe graag mee

  Anne-Wil Kraan 9 september 2017 13:42 Beantwoorden
 • Ik kom op deze blog via Compleet Geluk (ik doe het lekker achterste voren dus 😀 Het sprak me gewoon meer aan dan waar ik heen moest.)
  Heb een baby in huis met allergieën en verdikke, wat moet ik dit koken gewoon worden. (vooral ei, melk)
  Een kookboek zou helpen en als het eentje is waarmee ik zijn eerste verjaardag in oktober nog wat Party-achtig kan maken dan maak je ons gezinnetje er heel gelukkig mee.

  hadewij De Ketelaere 9 september 2017 15:37 Beantwoorden
 • Ik doe graag mee!
  Facebook: An Na

  Anna 9 september 2017 16:25 Beantwoorden
 • Dit is een geweldige prijs. Ik ben bijna jarig en zou graag een diner koken voor mijn vrienden en familie!

  Daniek 9 september 2017 17:50 Beantwoorden
 • Mijn hobby is koken. Het liefst zou ik het elke dag doen maar dat lukt helaas niet. Toch kook ik wel elke week nieuwe recepten. Ben benieuwd naar de recepten in dit kookboek!

  Lyn 9 september 2017 17:51 Beantwoorden
 • Niks leukers als nieuwe recepten uitproberen om nieuwe lievelingsrecepten te ontdekken!

  Ingrid 9 september 2017 17:52 Beantwoorden
 • Ben benieuwd! Doe graag mee

  Gera 9 september 2017 20:10 Beantwoorden
 • Bedankt voor het organiseren van deze bloghop! Ik deed voor het eerst mee.
  Liefs Jessica…

  Jessica Mendels 9 september 2017 20:39 Beantwoorden
 • Super dat jullie dit mooie boek weggeven! ik doe ook heel graag mee voor dit party boek van Rens Kroes 🙂

  Liesbeth Barto 9 september 2017 20:47 Beantwoorden
 • nou ben erg benieuwd hiernaar! dus ik doe graag mee!

  judith 9 september 2017 20:55 Beantwoorden
 • Ik ben benieuwd. Uiteraard heb ik van Rens Kroes gehoord en ook dat ze boeken heeft uitgebracht maar ik heb er nog nooit door een gebladerd, dus het zou echt een verrassing voor me zijn. Ik wil natuurlijk gezond en lekker voor mijn gezin koken, dat zal vast lukken met recepten van haar.

  Heidie 9 september 2017 21:48 Beantwoorden
 • Dit zou ik heel graag willen winnen!

  Souad 9 september 2017 23:40 Beantwoorden
 • Mooi boek met lekkers ? O Yes please ! Ik doe heel graag mee ??

  Lisette 10 september 2017 06:10 Beantwoorden
 • Gisteren al begonnen met #hoppen. Wat is dat leuk zeg. Hele leuke blogs bezocht. En ben nog niet eens op de helft.
  Wat jij hier gaat verloten vind ik echt een super leuke prijs. En ja, ook ik maak dolgraag kans.

  Wilma van 't Hof 10 september 2017 13:55 Beantwoorden
 • Wat leuk zo’n bloggershop. Kom veel leuke bloggers tegen waarvan een hoop net in een andere fase zitten dan ik. Ik zit al een tijdje niet meer in de luiers en houdt me meer bezig met een vegetarische leefstijl waarbij ik aan het flirten ben met veganisme. Omdat ik eigenlijk van elk dag een feestje zou willen maken ben ik reuze benieuwd naar dit boek van Rens Kroes, misschien dat ik hierin wel iets kan vinden om mij daarbij te helpen. Dus ik loot heel graag mee! Uiteraard volg ik ook via fb en instagram 🙂

  Sandy van der Kolk 10 september 2017 14:49 Beantwoorden
 • Wat een super feestelijke actie. Ik doe heel graag mee! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken voor ons volgende feestje.

  Mirjam Hellingman 10 september 2017 15:49 Beantwoorden
 • Ziet er uit als een boek met prachtige foto’s!

  Marguerita 10 september 2017 16:34 Beantwoorden
 • Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen!

  Farah 10 september 2017 18:02 Beantwoorden
 • Ik doe heeeel graag mee !! Het kookboek staat al een tijdje op mijn verlang lijstje ???

  Super leuk het bloghoppen? op deze manier kom ik zulke leuke bloggers tegen ?

  Marijke 10 september 2017 21:21 Beantwoorden
 • Oh heerlijk, komt goed van pas als ik lekkere hapjes voor tijdens de bevalling en de dagen daarna ga maken 🙂 Volle koelkast en diepvries.
  Helaas zit ik niet op facebook of instagram. Kan ik toch meedoen?

  Ellen 11 september 2017 13:59 Beantwoorden
 • Dat lijkt me een heel mooi boek. Ik doe graag mee en volgde je al op Facebook maar nu ook op Instagram.

  Anita te Gussinklo 11 september 2017 15:57 Beantwoorden
 • Ik ben door de bloggersdag op je blog gekomen en wil graag meedoen aan je winactie. Zo’n tof boek is altijd welkom. Ik ben je gaan volgen op insta en facebook.

  Priscilla 12 september 2017 14:57 Beantwoorden
 • Jaaaa, doe graag mee! Heb er laatst nog mee in mijn handen gestaan en dacht: die zet ik op mijn wishlist. Zou helemaal top zijn! Nu duimen 🙂

  Nicole 12 september 2017 20:36 Beantwoorden
 • Weer zo’n leuke winactie op deze Bloghop.
  En wel een heerlijk kookboek van Rens Kroes, de zus van onze Doutze.
  Graag zou ik mee willen doen, maar ik heb om privéredenen geen Facebook en instagram enz. meer. Hopelijk kan ik toch meedoen om dit kookboek te winnen.
  Ik hopperdehop nu weer door. Dag!

  Oma Will 13 september 2017 14:56 Beantwoorden
 • Ik kom er eindelijk aan toe om ook een te hoppen, super leuk! Ik maak graag kans op het boek van Rens, lijkt me tof!

  Loes | Gewoon iets met Loes 13 september 2017 17:10 Beantwoorden
 • Wat leuk dat ik via de bloghop op jullie blog ben gekomen!
  En wat een leuk boek geven jullie weg, like!

  Ester 14 september 2017 12:11 Beantwoorden
 • Veel plezier met de hop!

  leylafashion 14 september 2017 19:15 Beantwoorden
 • Wat een geweldige prijs! Lijkt me zo fijn om inspiratie op te doen. Zijn nu toch vaak dezelfde gerechtjes die we ‘s avonds eten.

  Annabel de Ruiter 15 september 2017 16:45 Beantwoorden
 • Ik dacht zomaar ik kom even langshoppen, en dan zie ik daar deze superleuke winactie! Ik doe graag mee en wens iedereen succes.

  Blog & Beauty 4 februari 2018 10:20 Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *