De winkel van Jan

Lekker eten bij de winkel van jan

De winkel van Jan– Kende jij dit leuke hotspotje van Groningen al? Voor mij was deze hotspot ook nieuw. Dit is een hotspotjes waar je vooral eten af kan halen. De drijvende kracht achter de Winkel van Jan is Marjan Jager.  Marjan heeft afgelopen drie jaar intensieve kookervaring opgedaan in een foodtruck met professioneel keuken. Hiervoor reisde ze stad en land af. Marjan kookte de sterren van de hemel, soms voor een kleine groep mensen. Maar ook voor een grote groep (meer dan 100 mensen) draait ze haar hand niet om.

De winkel van Jan afhalen- Marjan maakt elke dag verse maaltijden die met heel veel liefde en (h)eerlijke ingrediënten gemaakt zijn. Zo worden alle vegetarische en veganistische recepten met groenten van het seizoen gemaakt. Deze hotspot is vooral een Taka a way service. Dus heb je een keertje geen zin om te koken of geen tijd. Dan kan je bij de winkel van Jan gezonde en verse maaltijden voor een normale prijs halen.

Vegan

Marjan vertelde mij dat er iedere dag sowieso een vegan gerecht is. Krijg je gasten te eten of wil je graag iets anders eten? Het is voor Marjan geen probleem om meer veganistische gerechten te maken. Het beste kan je hiervoor wel eerst even bellen of langs gaan om te overleggen.

Ook het voorverpakte ijs wat er verkocht wordt is geheel vegan. En ik kan je verklappen, dat er wel hele speciale en aparte en pittige smaken tussen zitten!

Heerlijke taart van groente

Iedere week een ander menu

Ze hebben iedere week een ander vers menu. Zo kan je er dagelijks verse maaltijden afhalen. Iedere dag zijn er sowieso twee biologische vlees gerechten, visgerechten (van eerlijke en duurzaam gevangen vis).  En wat ik zelf erg fijn vind is dat er iedere dag sowieso 1 a 2 veganistische gerechten zijn ( en hierdoor dus ook vegetarisch).

De vegetarische en vegan gerechten
​Speciaal voor de opening van de Winkel van Jan was ik samen met een aantal andere bloggers uitgenodigd om kennis te komen maken met de winkel van jan. Wij mochten verschillende heerlijke gerechten proeven. Speciaal voor mij waren het allemaal vegetarische en veganistische gerechten. De gerechten waren echt super lekker.

Zelf heb ik inmiddels al een paar keer gerechten bij de Winkel van Jan opgehaald en iedere keer weer zijn ze erg lekker.

Waarvoor kan je allemaal bij de Winkel van Jan terecht?

  1. Voor diverse gerechten om mee te nemen en thuis of in het park (of ergens anders) lekker op te eten.
  2. Voor een feestje, heb jij binnenkort een feestje? Bij de Winkel van Jan kan je dan lekkere hapjes of een compleet diner bestellen
  3. Diner, krijg je gasten te eten? Dan ben je bij de Winkel van Jan aan het juiste adres.

Wil jij weten wat het menu van deze week is? Kijk dan zeker even op de website van de Winkel van Jan.

Handig om te weten:

Jan Lutmastraat 31
Groningen

+31 6 13716830
info@winkel-van-jan.nl

Ben jij al eens bij de Winkel van Jan geweest?

Fruit salade

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Home · Hotspoje Groningen

Comments

  • Het eten ziet er goed uit. Top tent dus 🙂

    Nathalie - Volgmama 6 april 2017 15:51 Beantwoorden
  • Wat een leuke foto. Ik ga daar binnenkort eens bestellen.

    Simon 7 november 2017 14:54 Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *