Hotspotje Restaurant De Grachthof in Giethoorn

restaurant grachthof hotspotje

Hotspotje Restaurant De Grachthofin Giethoorn- Giethoorn is zelf al een hotspotje, maar waar kan je dan lekker en gezellig eten? Wij hebben laatst met veel smaak en plezier gegeten bij restaurant de Grachthof. Het was een rustige dag in Giethoorn, dat is in de zomer wel anders!

 

Hotspotje Restaurant De Grachthof in Giethoorn- Restaurant De Grachthof, is gevestigd in het centrum van Giethoorn. Ze hebben een groot terras aan het water (de dorpsgracht) Giethoorn staat bekend om de vele bruggetjes. Hier kan je vanaf het terras ook heerlijk van genieten. Kortom een prachtig decor voor een gezellig dagje uit in Giethoorn!

Wij waren er toen het te koud was om buiten op het terras te zitten. Ook binnen is het niet vervelend om te zijn. Het is een groot en gezellig restaurant. Dit keer was ik samen met de kinderen is Giethoorn. Het restaurant heeft een mooie (luxe) uitstraling. Bij binnenkomst vonden wij het er meteen mooi en gezellig uit zien.

 

Hotspotje Restaurant De Grachthof -De menu kaart

Er waren meerdere vegetarische mogelijkheden op de kaart. Zelf vind ik het altijd erg fijn als ik keuze heb, ik moest zelfs nadeken en echt een keuze maken tussen twee gerechten. Ook voor de kinderen waren er verschillende mogelijkheden, zij moesten ook even goed nadeken over de bestelling.

Wij hebben van de kaart besteld, maar je kan er ook aanschuiven voor een brunch buffet of een lunch koffiebuffet of. Daarnaast bieden ze ook nog eens complete arrangementen, voor een geslaagde familiedag, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje of…

Je kan ook. prima terecht voor een high tea bij Restaurant De Grachthof, dit is niet standaard vegetarisch. Dit zou dus even aangevraagd moeten worden, maar lijkt mij geen probleem. Of ze ook vegan hebben vragen ik mij af?

 

Bediening

Wij vonden de bediening erg vriendelijk en behulpzaam.

Wij komen zeker komende zomer terug bij dit restaurant en dan kunnen wij hopelijk op het gezellige terras zitten.

 

Handig om te weten

Restaurant De Grachtof
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
0521-361270
info@grachthof.nl
Voor meer informatie kan je kijken op de website
Ben jij wel eens in Giethoorn geweest?

Restaurant Grachtenhof   Restaurant Grachtenhof  Restaurant Grachtenhof  Restaurant Grachtenhof

Restaurant Grachtenhof  Restaurant Grachtenhof  Restaurant Grachtenhof Restaurant Grachtenhof

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Home · Hotspotje Giethoorn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *