Kookboek Easy Vegan wat vonden wij ervan en we hebben 2 leuke winacties!!

Easy Vegan

Kookboek Easy Vegan– De laatste weken krijgen wij meerdere kookboeken, maar dit is ons eerste vegan kookboek. Omdat ik merk dat ik steeds meer vegan ga eten ben ik echt super blij met dit kookboek. Easy Vegan bevat maar liefst 65 gerechten, die mij bijna allemaal erg lekker lijken. Vegan, gezond en super lekker koken hoeft niet heel ingewikkeld  of moeilijk te zijn. In dit kookboek staan allemaal vegan ingrediënten die bijna allemaal bij de gewone supermarkt te koop zijn. Of je nu vegan bent of voor een vegan gaat koken. Dan is dit kookboek zeker iets voor jou!

De vegan keuken– Veel mensen denken dat je als vegan bijna niets meer kan en mag eten. Dit kookboek met 65 lekkere recepten laat zien dat je als vegan juist nog heel veel kan eten. Vrienden en familie zijn vaak verrast als ik een heerlijke vegan maaltijd voor ze gekookt heb.

Het boek: Het kookboek Easy Vegan  is een fantastisch kookboek, de buitenkant vind ik niet meteen heel sprekend. Maar de foto’s van de recepten zijn erg mooi en smaakvol. De opbouw van het boek is ook duidelijk en overzichtelijk. De recepten zijn inderdaad eenvoudig te maken en smaken erg goed. Zo heb ik mij voor deze bloemkoolcurry laten inspireren door dit kookboek. Ook de gevulde zoete aardappel is één van de 65 heerlijke recepten.

Je vind in dit boek zowel smoothies, ontbijtrecepten als snacks (tussendoortjes) voor onderweg, lichte lunchideeën goede hoofdgerechten en overheerlijke desserts. De meeste recepten staan binnen 30 minuten op tafel en wat ik zelf heel erg handig vind is dat de meeste ingrediënten dus gewoon verkrijgbaar zijn bij de supermarkt. Ideaal dus als je weinig tijd hebt, maar toch gezond en lekker wilt koken.

courgette rolletjes

Handig om te weten:

Uitgeverij: Lannoo

Auteur :Julie Van den Kerchove en Simon Matthys (www.julieslifestyle.com)

Fotografie: Heikki Verdurne

Vormgeving: Whitespray-Katrien van De Steene

Aantal pagina’s: 184
Afwerking: Hardback
Afmetingen: 260×220
Verschijningsdatum: 28/03/2017
EAN: 9789401437158
Nur-code: 440

De winacties– Misschien heb je het al voorbij zien komen. Je kan namelijk één boek winnen op onze facebookpagina en het andere boek kan je winnen op ons instagramaccount.  Wil jij één van deze twee kookboeken winnen? Doe dan snel mee en like onze pagina op facebook en/of volg ons op instagram. Laat ons in een reactie weten dat je meedoet. Je kan en mag uiteraard met beide winactie meedoen.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Home · Kookboeken

Comments

 • Ik doe dolgraag mee voor dit Vegan kookboek.

  Marianne Schon 29 april 2017 01:32 Beantwoorden
 • Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter Alyssa, fingers crossed

  Irene Niec 29 april 2017 13:39 Beantwoorden
 • Heb de pagina al geliked, mag ik dan nog meedoen? (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

  Britt 29 april 2017 21:02 Beantwoorden
 • Ik ga meedoen via Facebook!! (Helaas lukt taggen niet via Instagram.)

  Anita H. 7 mei 2017 23:09 Beantwoorden
 • Ik ga meedoen via Facebook!!

  Anita H. 7 mei 2017 23:11 Beantwoorden
 • Super nieuwsgierig want idd ik had ook bedacht ‘als je vegan bent kun je bijna niks eten’
  dussss benieuwd naar het tegendeel!

  Judith 16 mei 2017 13:05 Beantwoorden
 • WAUW! HEERLIJK EN GEZOND BOEK!

  lottie 18 mei 2017 12:08 Beantwoorden
 • Ik doe ook heeel graag mee! Volg je via mijn instagram account: Chaimae_maroc26.

  Nabila 18 mei 2017 16:56 Beantwoorden
 • Wat een gaaf kookboek eindelijk iets anders en gezond

  arthur vd bussche 19 mei 2017 10:37 Beantwoorden
 • Superleuk kookboek, ik doe graag mee.
  Ik volg je via Facebook & Instagram

  Anita te Gussinklo 20 mei 2017 00:16 Beantwoorden
 • Kan ik nog mee doen ? Want het lijkt me een super goed boek, heb al vele kookboeken, maar eigenlijk geen enkele vegan boeken, waar ik mij absoluut in wil verdiepen als je weet wat teveel vlees eten doet met de wereld.

  Jessica 30 mei 2017 19:21 Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *