Opbergmand van Down to Earth

Handed By

Opbergmand van Down to Earth

Toen ik het persbericht van de opbergmanden van Down to Earth in mijn mailbox ontving, was ik meteen helemaal weg van deze mooie manden. Je kan ze voor van alles gebruiken, broodmandje, fruitmand, voor planten of voor je uien. Deze opbergmanden zijn met de hand gevlochten. De manden hebben een mooi patroon echt een kunstwerk p zich dit handwerk.  Ze staan op drie houten bolletjes, wat de mandjes helemaal afmaakt.  De mandjes zijn er in drie verschillende maten en in vier kleurenvariaties.

Drie maten: Afmetingen:
Down To Earth small                     h12        Ø24        Totale hoogte incl. pootjes 16 cm

Verkoopadviesprijs €24.95

 

Down To Earth medium               h12        Ø28        Totale hoogte incl. pootjes 16 cm

Verkoopadviesprijs €26.95

 

Down To Earth large                      h12        Ø32        Totale hoogte incl. pootjes 16 cm

Verkoopadviesprijs €31.95

 

De manden zijn gemaakt van polypropyleen, de pootjes zijn gemaakt van kaneelhout.

Kleuren:  Camel mix, Dark grey mix, Rust mix, Hunting green mix

 

Handgemaakt

De down to earth manden zijn handgemaakt. Dit gebeurt met name in Vietnam en en China. Dit zijn twee landen met een eeuwenoude kennis van handwerktechnieken, maar ook met typisch Aziatische tradities en gebruiken. Dat vraagt om respect, begrip en geduld. Bij Handed By waar deze mooie manden voor gemaakt worden. Ze hebben zo’n 300 gekwalificeerde handwerkster in dienst. Deze vrouwen werken allemaal onder gezonde en hygiënische omstandigheden en ze ontvangen een reëel salaris  Dit zijn allemaal vrouwen die met liefde voor hun vak en een grote betrokkenheid hebben bij Handed By. Doordat ze deze vrouwen constant werk kunnen garanderen, kunnen deze handwerksters belangrijke stappen vooruit zetten. Zo zijn zij in staat hun gezin en omgeving te voorzien in basisbehoeften, zoals gezondheid, veilige huisvesting en onderwijs. En dat maakt de mandjes en de andere producten van Handed By nog een stuk leuker!

Handed By

Bij Handed By is hét leidende merk in handmade gevlochten manden, tassen en woonaccessoires gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboo. De producten zijn handgemaakt en kwalitatief hoogwaardig.

​Zo voelen ze grote sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor hun handwerkers en garanderen dan ook dat elk product op een eerlijke manier wordt gemaakt: geen kinderarbeid, maar juist betrokkenheid bij de educatie van de kinderen van hun handwerkers. Geen massa productie in fabrieken maar kleinschalige projecten met persoonlijke langdurige partnerships. Daarnaast proberen zij zoveel mogelijk gerecyclede,- en duurzame materialen te gebruiken voor onze collecties.

Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar hun hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.

                                                                              

Tapas

Dat ik het mandje voor mijn foodafdeling zou gaan gebruiken was voor mij gelijk duidelijk. Ik gebruik het mandje vaak als broodmand(je) als ik tapas serveer. Dit is favoriet bij de kids, tapas. De mand staat zo super mooi op tafel en past helemaal in het geheel. Het is echt een eyecatcher op tafel. En als ik het mandje niet gebruik op tafel, dan gebruik ik het als fruitmand.

   

Article Categories:
Home · Vegan

Comments

  • Wat een mooie manden en wat een mooie foto’s. Inderdaad leuk zo op tafel zeker met de komende feestdagen

    Simon 10 november 2017 10:02 Beantwoorden
  • Wat een schitterende mand. Ze zijn inderdaad ideaal zo voor op tafel. Ik vraag er eentje of stiekem alle vier voor sinterklaas. Dan heb ik met de kerst iets moois op tafel. Bedankt voor de tip

    Agnes Hollesteller 10 november 2017 10:03 Beantwoorden
  • Oh dat is die mooie mand die ik laatst bij jou zag. Hij is echt zo mooi. Ik denk dat ik er twee rode ga vragen voor de kerst.

    Caroliene 10 november 2017 16:33 Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *