De Oude Hoeve hotspotje Arcen

De Oude Hoeve hotspotje Arcen

De Oude Hoeve het hotspotje van Arcen

Sommige restaurants hebben alles en zo’n restaurant is de Oude Hoeve! Het personeel is erg leuk, gezellig en toegankelijk. De sfeer in het restaurant is goed en gezellig. Het eten is echt heel erg lekker!

 

Het restaurant

Het restaurant is in drie sfeervolle ruimtes in gedeeld en staan allemaal weer open met elkaar in verbinding. Het meubilair is modern en zit erg comfortabel. Wij zaten in het middengedeelte (het hart van het restaurant) van het restaurant. Het zag er erg gezellig en sfeervol uit. Wij waren hier met de kinderen en voelden ons erg welkom. Voor de kinderen was er een speelkast, kleurplaten, spellen etc.. Als het mooi weer is (lente, zomer en nazomer) hebben ze op het raadhuisplein (dit is het hart van het mooie Arcen) een geweldig terras.

Eten

Je kan elke dag voor een lekkere maaltijd terecht in het restaurant of je nu wilt ontbijten, lunchen of heerlijk wil dineren hier ben je aan het juiste adres. De kok werkt alleen maar met verse producten. Het is voor de kok geen probleem om een heerlijke vegan maaltijd te serveren. Dit staat nog niet op de kaart, ik heb ze dit wel geadviseerd om te doen! Juist omdat de kok alles vers en terplekke klaar maakt. Ik had een heerlijke lasagne, deze was zo lekker dat ik niet kon stoppen met eten. Ja eigenlijk was ik al vol, maar de laatste 5 happen kon ik niet laten staan zo lekker was het.

Vegan eten is hier dus geen enkel probleem en in overleg met de kok bijna alles mogelijk. Of je nu een komkomersoep, een veganstoofschotel of…. wil hier kan het! Je proeft ook dat het vers bereid is en dat er gewerkt wordt met verse producten.

Openingstijden

Het restaurant is elke dag geopend.

Je kan lekker aanschuiven voor een uitgebreide ontbijtbuffet van 08.00 tot 10.00.

Je kan er lunchen van 11.00 tot 16.30.

Het diner serveren ze vanaf 17.00 (op zondag vanaf 15.00), je ken er  binnen lopen tot 21.00.

Handig om te weten

Hotel-Restaurant Arcen
Raadhuisplein 6
5944 AH Arcen
T: +31-(077) 473 1210
F: +31-(077) 473 4909

E: info@hotelarcen.nl

Restaurant De Oude Hoeve

 

In Groningen hebben we ook erg lekkere hotspotjes

 

Article Categories:
Home · Hotspotjes Noord-Limburg

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *