Paashop, met meer dan 40 winacties…

Paashop

Paashop-‘Vandaag doen wij mee met  een super leuke paashop! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en België rijk zijn. Speciaal daarom is er een bloghop georganiseerd. En om de paashop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. En er doen meer dan 40 Bloggers mee met deze leuke paashop.  Lees snel verder!’

Wat is een Bloghop?
Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Saskia’s wereld naar mijn blog gehopt. Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.  Straks verwijs ik je door naar de volgende blog. En zij verwijst je weer door naar de volgende blog, op elke blog kan je dan leuke prijzen winnen. Maar wat nog veel leuke is, je kan nieuwe blogs ontdekken.

​Vegafoodblog is voor de meeste lezers waarschijnlijk een nieuwe blog. Dat is ook niet zo gek, want deze blog bestaat nog maar een paar maanden.  Naast mijn twee andere blogs, Kidzblogger.nl en Schoonheidspromotie.nl was er nog ruimte en passie voor een andere blog… Dat is dus Vegafoodblog.nl geworden.

Vegafoodblog.nl
​Zelf ben ik al ruim 20 jaar vegetariër en kook erg graag. Zelf vind ik het erg leuk om nieuw recepten te proberen, maar ook om zelf iets te bedenken.  Alle recepten zijn 100% vegetarisch en de meeste zelfs veganistisch. Ik merk dat ik steeds nieuwsgieriger wordt naar het veganisme.

Voor wie is de site?
​Vegafoodblog.nl is voor iedereen geschikt. Voor veganisten, vegetariërs maar zeker ook voor vleeseters. Tegenwoordig willen steeds meer mensen een vleesloos dagje of nog beter, nog vaker. Je kan hier de lekkerste recepten vinden. Vegan eten hoeft helemaal geen uitdaging te zijn!  En ik vind het leuk om mensen te mogen inspireren met mijn gerechten.

Helaas is het alweer bijna tijd om jullie door te sturen naar de volgende blog.  De volgende blog waarna ik jullie door mag sturen is de blog van Sofie. De blog van Sofie heet: Mama ABC.  Mama ABC is een plaats waar Sofie schrijft over wat ze leert door haar gezin, haar kinderen, haar huwelijk en haar behoefte aan me-time.  Maar voordat jullie naar de website van Sofie gaan wil ik jullie eerst nog even mijn winactie vertellen…

Winactie
​Zoals ik aan het begin al vertelde kan je op iedere blog een leuke prijs winnen. Uiteraard hebben wij ook een super leuke prijs.  Bij ons kan je het kookboek Veggie Very Mutch winnen.  Hier kan je lezen wat wij van het kookboek vonden en kan je het boek even zien.

Laat ons in een reactie weten dat je meedoet met deze winactie en we zouden het erg op prijs stellen als je ons op Facebook en Instagram zou willen volgen. Ook als je niet meedoet met de winactie zouden we een leuke reactie erg leuk vinden.

 

Veel bloghop plezier!

Article Categories:
Geen categorie · Home

Comments

 • Leuk de paashop. Maak graag kans mijn schoonfamilie is vegetarisch en lijkt me leuk om ideeën op te doen. Ik ga je volgen.

  Kristel 1 april 2017 07:59 Beantwoorden
 • Super leuk… ben erg benieuwd naar dit kookboek ik doe graag mee
  Facebook: An Na

  Anna 1 april 2017 08:13 Beantwoorden
 • Wat leuk deze hop, ik geniet er echt van! En wha dat kookboek, ik ben heel nieuwsgierig

  Kim 1 april 2017 08:26 Beantwoorden
 • Ik maak graag een kans op dit boek!

  Christine 1 april 2017 08:32 Beantwoorden
 • Yumm, ik doe graag mee, ik volg je op fb 🙂
  Inspiratie kan ik wel gebruiken om eens wat nieuws op tafel te zetten, ik ken maar een paar vegetarische succesnummers die mijn- wel vleesetende -jongens ook lekker vinden…

  Lisette Kleiweg 1 april 2017 08:55 Beantwoorden
 • Hop-per-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winacties heb jij, daarvan word ik heel erg blij!Ik maak graag kans op het kookboek Veggie Very Mutch! Want zonder raak ik helemaal in de clutch…

  Mirjam Hellingman 1 april 2017 09:37 Beantwoorden
 • Ik hop even langs, fijne dag! 🙂

  Mirjam 1 april 2017 10:15 Beantwoorden
 • Hey leuk!
  Ik volg je alvast op facebook – instagram heb ik niet, en komt voorlopig nog niet in huis. Heb nog tijdoverschot nodig om mijn 2 kleine belhamels, en hun seniorversie te modereren 😉
  Ik doe graag mee 🙂

  Sigrid 1 april 2017 10:18 Beantwoorden
 • Informatie en inspiratie is wat ik nog zoek op mijn weg van vegetarisch naar veganistisch. Overal lijk ik tegen hobbeltjes aan te lopen. En ik zoek de weg eromheen.
  Want ik wil graag op het pad van veganisme lopen, zonder te veel consessies.
  Help je me op weg?

  Lucia 1 april 2017 10:24 Beantwoorden
 • Ik ben 1 van die mensen van een dagje minder vlees maar wat moet ik dan eten, moeilijk met echte vleesliefhebbers aan tafel. Daarom lijkt dit boek mij een uitkomst!

  Marjo 1 april 2017 11:05 Beantwoorden
 • Wij zouden graag minder vlees gaan eten, ik maak graag kans op deze leuke prijs!

  Amanda (KiDDoWz) 1 april 2017 11:41 Beantwoorden
 • Hoi! Ik kende je blog (helaas) nog niet, maar ben via de bloghop hier terecht gekomen.
  Super gave prijs om te winnen, dat kookboek! Ik stond er laatst nog bij de boekwinkel mee in mijn handen en hij leek me erg leuk! Ook ik zou dus heel graag mee doen! 😀

  Yvonne 1 april 2017 12:14 Beantwoorden
  • Oh, en ik ben gaan volgen op Instagram! 🙂

   Yvonne 1 april 2017 12:16 Beantwoorden
 • Wat leuk! Ik doe graag mee. Hier kunnen we wel eens een vleesloosdagje gebruiken. Succes met de paashop!

  Minke 1 april 2017 12:47 Beantwoorden
 • Ik wil best wat inspiratie om meer vegetarische gerechten op tafel te zetten! 😉

  Leuke winactie!

  Kreanimo 1 april 2017 12:53 Beantwoorden
 • Doe heel graag mee!! Leuk boek voor mijn moeder die dit zeker weten wel kan waarderen

  michael noo 1 april 2017 13:54 Beantwoorden
 • Ik eet intussen zo’n 10j vegetarisch, maar heb nog geen enkel kookboek ervan in huis. Hoop dat dat gaat veranderen met jou leuke actie.

  Sarina 1 april 2017 14:42 Beantwoorden
 • Heel graag maak ik kans om me door dit boek te laten inspireren nog meer variatie aan te brengen in mijn vegetarische menu 🙂

  Sandy van der Kolk 1 april 2017 14:56 Beantwoorden
 • Veel plezier met verloten, ik hop door

  Linda Meester 1 april 2017 15:02 Beantwoorden
 • Ik doe graag mee, ik ben gek op koken en een vega kookboek ontbreekt nog!!!

  Patricia 1 april 2017 15:16 Beantwoorden
 • Wat een super leuke ervaring het hoppen naar andere blogs! Wij zijn wel vleeseters. Manlief kan moeilijk een dagje zonder, terwijl ik daar wel open voor sta. Lijkt me dus geweldig ter inspiratie voor mij om wat lekkers op tafeltje toveren en manlief kan overhalen om dit vaker te doen 😉

  Annabel 1 april 2017 15:28 Beantwoorden
 • Ik zou dit boek graag winnen voor mijn lieve zus, de vegetarische kroonprinses!!!

  Sabine Tokarek 1 april 2017 15:53 Beantwoorden
 • Ha lieve Yvonne, ik doe graag mee met je winactie!

  Esmée 1 april 2017 15:53 Beantwoorden
 • Inderdaad kende ik je blog nog niet en dat vind ik nou zo leuk aan de bloghops 🙂 Ik doe graag mee voor mijn man die niet zo dol is op vlees…

  Anja 1 april 2017 16:54 Beantwoorden
 • Leuk, ik doe graag mee met de winactie om eventueel mijn schoonmoeder te verrassen, want zij eet geen vlees. Succes met de hop!

  Fleur 1 april 2017 17:31 Beantwoorden
 • oh ben benieuwd, willen graag minderen met vlees dus inspiratie is altijd fijn!

  judith 1 april 2017 18:44 Beantwoorden
 • Ontzettend leuk dit! Om een nieuwe levensstijl aan te leren, adviseerde de dietiste om me eens te verdiepen in vegetarische recepten. Deze blog ga ik dus zeker vaker bezoeken. En ik doe graag mee aan de winactie 🙂

  Joyce 1 april 2017 20:56 Beantwoorden
 • Ik verras hier graag een vriendin van mee zodat ik uit dit kookboek voor haar kan koken. Lijkt me wel net zo lekker voor haar 😀

  Linda Raaijmakers 1 april 2017 22:40 Beantwoorden
 • Ik zou heel graag het kookboek willen winnen.
  Ben altijd wel in om iets nieuws te proberen op het gebied van eten.
  Heb helaas geen Facebook en instagram.
  Maar hoop wel mee te mogen doen met deze paashop.
  En dan nu hopperdehop naar Mama ABC.

  Will 1 april 2017 23:56 Beantwoorden
 • Ik doe mee!

  Renate 2 april 2017 07:55 Beantwoorden
 • Super leuk! Ik doe graag mee

  Jyoti baldew 2 april 2017 08:53 Beantwoorden
 • Erg benieuwd naar de recepten in dit boek

  AnnaB 2 april 2017 09:39 Beantwoorden
 • Hopper de hop, wat leuk.
  Ik doe graag mee voor Veggie Very Mutch, lijkt me een tof boek.
  Ik volg je nu ook op Facebook & Instagram

  Anita te Gussinklo 2 april 2017 16:17 Beantwoorden
 • Ik hou echt heel erg van koken dus ik doe graag mee voor dit kookboek.
  Ik volg je via facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

  Lieke van Veen 2 april 2017 20:44 Beantwoorden
 • Ik wil vaker vegetarisch koken, misschien geeft dit boek me wel de juiste inspiratie. Ik doe dus graag mee.

  Evi Huys 2 april 2017 21:40 Beantwoorden
 • Lijkt me een super kookboek! Ik doe graag mee en ga je volgen!

  Marjolein 3 april 2017 07:05 Beantwoorden
 • Ik zou best vegetarisch willen koken, maar ik weet eigenlijk niet wat de opties zijn. Met dit kookboek zou ik eindelijk eens kunnen doorzetten en vegetarisch gaan koken, want ik ben heel benieuwd.

  Lisanne Boem 3 april 2017 10:07 Beantwoorden
 • 15 jaar vega en totaal vastgeroest, ben als homecook zo ontzettend saai. Weet niet meer creatief te zijn, wat ik met het eten aanmoet… niet zo fraai. Dus maak ik heel graag kans op dit leuke kookboek. Met de verrassende inspiratie die ik zo dringend zoek. Ik wil kleine etentjes geven en genieten met mijn familie en beste vriendin. Vandaar dat ik rijmend meedoe in de hoop dat ik win. Wil je aan mij denken? Als je dit bijzondere kado weg gaat schenken. Dat maakt me reuze blij. Lieve groet van mij 🙂

  Charlotte 3 april 2017 15:37 Beantwoorden
 • Leuke winactie, ik doe graag mee! Vind het ontzettend leuk om nieuwe recepten te proberen! Fingers crossed ⭐️

  Melissa 3 april 2017 21:03 Beantwoorden
 • heerlijk, altijd op zoek naar nieuwe vega recepten!

  Tamara 3 april 2017 22:48 Beantwoorden
 • Kookboeken zijn natuurlijk altijd welkom! En ik heb mijzelf voorgenomen om minder vlees te eten maar vind het lastig om vegetarische gerechten te verzinnen. Ideaal dit! Ik ga jullie volgen op Facebook en Instagram.

  Luisa 4 april 2017 08:33 Beantwoorden
 • Wat leuk, ik wil al langere tijd vegetarische gerecht uitproberen en dan komt z’n kookboek goed van pas

  Anne-Wil Kraan 4 april 2017 10:58 Beantwoorden
 • Heel leuk! ik doe graag mee

  Mientje Lok 4 april 2017 11:28 Beantwoorden
 • Leuk, ik doe graag mee!

  Gera 4 april 2017 13:34 Beantwoorden
 • Leuk doe mee met deze actie.

  marieke 5 april 2017 13:49 Beantwoorden
 • Ja, lijkt mij heerlijk om hier gerechten uit te koken. De spinazielasagne was een succes hier.

  Bianca Blij 6 april 2017 10:14 Beantwoorden
 • Leuk, ik doe graag mee met je actie! Zelf niet vegetarisch, maar mijn beste vriendinnetje wel. Dus samen eten wij vega!

  Liesbeth 8 april 2017 15:39 Beantwoorden
 • Wat een leuke prijs! Ik kook steeds meer vegetarisch (nu was het al veel langer dat ik dacht dat een paar keer vlees of vis in de week eten genoeg is) en ik zie nu al dat ik hier veel inspiratie uit kan halen. Ik doe graag mee. Liken deed ik (allang) op FB en Insta 😉

  Rory 8 april 2017 15:50 Beantwoorden
 • Wat nieuwe inspiratie is zeer welkom en ik doe dan ook graag mee. Even weer eens wat anders.

  Linda Smeets 8 april 2017 19:09 Beantwoorden
 • Ik weet niet of ik nog op tijd ben maar zo ja, zou ik dit boek heel graag willen winnen als verjaardagscadeautje voor mijn zusje!

  Susanne 10 april 2017 20:09 Beantwoorden
 • De winnaar van dit lekkere kook boek is Bianca Blij. Zou jij ons willen mailen: info@vegafoodblog.nl

  Niet gewonnen? Op facebook hebben we ook een leuke winactie met een vegan kookboek lopen…

  vegafoodblogger 12 april 2017 17:33 Beantwoorden
 • hoy ik hou je blog zeker in de gaten want heb hier 2 kindjes met voedselallergieen en dan moet je veel zelf maken. en bij veganistische recepten heb ik al heel wat van klaargemaakt . vooral gebak is een prob? ik doe mee en hup naar de volgende blogger.

  sam 9 september 2017 16:42 Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *