Plantbased Holidays e-book

Vegan kookboek

Plantbased Holidays e-book

De dagen zijn weer korter, het is inmiddels alweer een stuk kouder buiten en ja we kunnen er niet meer onderuit de winter is aangebroken. Met het inluiden van de winter staan ook de feestdagen weer voor de deur.  Vind jij het lastig om iets lekkers en plantaardigs op tafel te zetten? Dan is dit het ideale boek voor je met maar liefst 50 heerlijke recepten

Zo staan er verschillende recepten in voor:

  • Sinterklaas
  • Kerst
  • Oud en nieuw
  • After Detox vakantie

Zo staan er 10 heerlijke recepten in voor sinterklaas.  Milan weet het geheim van sinterklaas nog niet en kan niet wachten tot de sint weer in het land is. Dit jaar krijgen we zelfs bezoek van de sint en twee pieten, we vieren het dus best groot dit jaar. En hier horen nu eenmaal lekkere hapjes bij. Deze ga ik zeker maken en ik beloof niet dat ik hiermee wacht tot het heerlijke avondje…. Hartige Banketstaaf, Taai taai hartjes, Speculaas Kaki Taart en Pepernoten tiramisu.  En wat het extra leuk maakt is dat alle recepten  vrij van geraffineerde suikers. Voor de recepten worden natuurlijke zoetmiddelen gebruikt, zoals dadels, bananen, maple syrup of kokosbloesemsuiker.

Plantbased Holidays

 

 

Kerst

Wat een gekke maand is december eigenlijk ook. We zwaaien sinterklaas op 5 december uit en een paar dagen later halen we de kerstboom binnen. De kerst periode vind ik altijd zo gezellig. De winkelstraten zien er gezellig uit, met lichtjes en kerstbomen, vaak vrolijke muziek. Dit jaar wil ik kerst vooral met het gezin gaan vieren, lekker genieten van elkaar. Met cadeautjes onder de kerstboom en een kerstontbijt, daarna lekker zwemmen en dan aan het eind van de middag gezellig met elkaar aan tafel en genieten van een heerlijk kerst diner. Dit boek zit vol inspiratie, ik vind een tapas vorm wel erg leuk en gezellig.

vegan kerst

 

Het vegan gehaktbrood lijkt mij echt heerlijk, vooral met al die lekker dipjes en de groentefrietjes erbij… Die ga ik echt eerder maken dan pas met kerst.Ook de curry lijkt mij erg lekker. Ja sinds ik vegan ben, ben ik echt dol op curry’s. En de frozen yoghurt aarbeien ijsballetjes in gehakte walnoten en pistachenootje staan op mijn te do lijstje. Het inspireert mij echt heel erg, als ik door het boek scroll. Ik krijg de kriebels om aan de slag te gaan in de keuken.

Oud en nieuw

Ja en dan is het alweer het einde van het jaar. Dit jaar gaan we dit gezellig met wat vrienden bij ons thuis vieren. In het boek staan een paar lekkere ideeen voor op tafel

Spelt oliebollen

bitterballen

luxe kaasballetjes

gevulde aardappel

en nog een paar heerlijke gerchten. Dit gaat een gezellige en lekkere avond worden.

En na al het feesten en genieten van al die lekkere (gezonde) hapjes is het tijd voor een goede detox.  Dit is een goed en fijn begin van het jaar.  Ook hier staan weer 10 heerlijke recepten.

Er staan dus veel lekkere gerechten in voor komende feestdagen en daarna. Ik vind het boek echte en aanrader.

De recepten in het boek zijn 100% plantaardig. Dat betekent dus helemaal vrij van dierlijke producten, zoals vlees, kaas, eieren en melk. Zo’n twee jaar geleden besloot ik over te stappen op een plantaardige en gezonde leefstijl vanwege het dierenwelzijn, het milieu en de gezondheidsvoordelen. Het boek dient ter inspiratie van de oneindige mogelijkheden van plantaardige voeding.

ben jij nieuwsgierig geworden? Je kan dit boek nu met 15% korting bestellen met deze code tot 20 november…VEGAFOOD2017

Article Categories:
Home · Kookboeken

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *