Tapasco de tapas hotspot van Groningen!

Tapasco de tapas hotspot van Groningen

Tapasco de tapas hotspot van Groningen- De meeste van jullie weten al dat ik dol ben op tapas. En als ik dan uiteten ga, ga ik graag naar Tapasco. Inmiddels ben ik hier al meerdere (lees: 8x) keren geweest. Het zit in een straatje achter de Vismarkt in een sfeervol pand.  De kleuren zijn vooral rood met bruin/zwart en de sfeer verlichting is goed… Donker, maar niet te donker.  En boven hebben ze een geweldig dakterras.

Het eten is er erg goed en lekker…

Tapas
Als vegetariër kan ik hier naar hartenlust eten. Vaak zijn er voor vegetariërs maar een paar gerechten, maar hier heb ik voldoende keus.  Ik ben hier een paar keer vrij snel achter elkaar geweest, dan wordt de kaart wel een beetje saai.

Mijn favorieten:
Ensalada de melón: Salade van twee soorten meloen met geitenkaas en munt
roquetas de queso:Kroketjes gevuld met Pierre Joseph kaas
Pan con tomate: Geroosterd brood bedekt met tomaat, olijfolie, knoflook en peterselie

Maar er zijn nog veel meer lekkere gerechten te vinden op de kaart.

De vorige keer toen ik dit bericht op mijn weebly site publiceerde vertelde ze mij op facebook, dat er een nieuwe kaart aankomt. Ik voel weer een etentje aankomen!

Locatie
Tapsco is een klein beetje Verstopt in een klein steegje achter de vismarkt. Hier kun je in heerlijke Spaanse sferen genieten van heerlijke en eerlijke tapas. De producten waar ze bij Tapasco mee werken zijn zoveel mogelijk van biologische aard en authentiek Spaans. Ze worden op smaak gebracht door middel van pure en verse kruiden en specerijen, Bij Tapasco zijn geen E-nummers. Het restaurant ziet er van binnen sfeervol en gezellig uit. De tafels staan wel dicht op elkaar, te dicht op elkaar vind ik zelf wel een beetje. Maar niet anders dan in veel andere restaurants.

Dakterras
Ze hebben boven ook een fantastisch dakterras. Hier ben ik één keer geweest. Het is sfeervol en de tafels staan wat ruimer uit elkaar.

Onbeperkt eten
Ja kan kiezen of je gewoon van de kaart wil bestellen of dat je twee uur onbeperkt wil eten. Zelf ben ik steeds voor het onbeperkte gegaan. Je krijgt dan een kaart/bon waarop je per persoon steeds twee gerechten op mag aankruisen. Hier zijn ze wel een beetje streng in. Maar de bediening is vlot, vriendelijk en weten wat ze doen. Ook als het druk is, hebben ze je nieuwe bon voor de volgende ronde zo weer meegenomen. Ook de keuken is redelijk snel.  Ik ben er nog nooit met honger of trek weg gekomen… Altijd goed en lekker gegeten.

Bediening
Eigenlijk heb ik het al verklapt in het vorige stukje. Maar ik vind de bediening erg leuk, sympathiek en doen graag een stapje meer voor je.

Wil jij hier graag eten? Reserveren is wel aan te raden. Ik ben er een paar keer geweest dat ze helemaal vol zaten.

Handig om te wete
Haddingedwarsstraat 3
Groningen
050 – 3111300
tapasco050@gmail.com
Wil je graag meer weten?  Kijk dan zeker eventjes op de website van Tapasco

Tapsco hotspotje van Groningen                  Binnen bij Tapsasco

 

Heb jij wel eens bij Tapasco gegeten? Laat ons weten wat jij ervan vond.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Home · Hotspoje Groningen

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *