Veggie uit tip voor komend weekend…. en nog een leuke tip voor november

Vegan

Veggie uit tip voor komend weekend….

Komende zaterdag en zondag is het weer feest. Feest voor de dieren, feest voor het milieu en feest voor ons. Kom naar Landgoed de Olmenhorst en geniet mee van een heerlijk weekend ontspannen eten en drinken wat je wil. Shop till you drop bij alle cadeautjes, cosmetica en kledingstands en laat je verrassen door al het moois dat de vegan lifestyle te bieden heeft

Sinds 2013 is dit leuke event al op het prachtige landgoed met haar enorme biologische appelboomgaard. Ook dit jaar zal de Veggie Fair samenvallen met deze beroemde appelpluk op het landgoed!

Wat kan je als bezoeker verwachten

U als bezoeker kunt kennismaken met diverse inspirerende sprekers en muzikanten. Daarnaast zorgen we ook voor leuke kookdemonstraties en activiteiten voor de kleinsten onder ons.

Nieuw dit jaar is de VegeQ. Op zaterdagavond 16 september kunt u komen genieten van de grootste veganistische BBQ van Nederland

Zelf appels en peren plukken
Zoals je net al kon lezen valt ook  dit jaar de VeggieFair weer samen met de Zelfpluk op de Olmenhorst.Dit betekend dat de appels rijp zijn en en gepluk mogen worden. Voor een paar euro mag je zelf appels en peren plukken, en mee naar huis nemen.

Veggie Fair is voor iedereen die de wereld een beetje mooier wil maken. Kom luisteren naar één van de sprekers of schuif aan bij een kookdemonstratie. Loop ook even een rondje over de productmarkt, waar je kennis kan maken met de nieuwste items uit vegetarialand. Bereid je zintuigen alvast voor op het proefplein van de Vegetariërsbond!

Zelf ben ik nog nooit op deze fair geweest en gaat het mij dit weekend ook niet lukken, maar lijkt mij wel heel erg leuk.

Extra leuk!

De Entree is GRATIS, kijk even op de website voor meer informatie en het volledige programma.

VegFestNL

Staat VegFestNL al in je agenda? 28 en 29 oktober in Jaarbeurs Utrecht.

Op 28 en 29 oktober alweer de 4e editie van VegFestNL. Kom naar het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht en beleef de Vegan Lifestyle. Laat je onderdompelen in de vele sprekerszalen, de filmzaal, de expozaal gevuld met standhouders, muziek en kookdemonstraties. Cateraars die de heerlijkste hapjes voor je bereiden. En dat alles voor slechts €10,- voor het hele weekend! Leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme betalen slechts €5,- (op vertoon van hun ledenpasje).

Deze staat al in mijn agenda, hier ga ik waarschijnlijk wel.

Ga jij ook naar 1 of misschien wel beide events?

 

 

Article Categories:
Home · Vegan

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *