Veggieworld 2018 hoe was het?

Veggieworld

Veggieworld 2018 hoe was het?

Afgelopen weekend was alweer de derde editie van de veggieworld in Utrecht. Het was net als vorig jaar gezellig druk. De indeling was anders dan vorig jaar. De stands stonden nu in de haal en voor de lezingen/presentaties kon je nu naar twee verschillende zalen.
De stands
Er waren redelijk wat stands in een wat kale entourage! Zelf had ik de indeling heel anders gedaan om er gezelligere sfeer te creëren. Er waren meer stands dan vorig jaar. Sommige merken miste ik wel. Bij veel foodstands kon je van alles proeven. Er waren ook foodstands puur voor de verkoop. Er waren verschillende stand met vegan kleding en schoenen. Echt iets vernieuwends was er niet. Zelf vind ik het toch altijd leuk om even rond te kijken en een praatje te maken.
 
De lezingen
Er waren ook dit jaar weer verschillende lezingen. Dit jaar wel een stuk minder dan vorig jaar, toen waren er vier zalen en een kookdemo podium. Zelf miste ik het kookdemo podium wel. Vond het wel een leuke sfeer maker op de beurs en leuk om even aan te schuiven.  Zelf ben ik naar verschillende goede lezingen/sprekers geweest. Super leuk en interessant. Sommige hadden van mij nog wel wat langer mogen duren!
Veggieworld
Er was een hele gemoedelijke en ontspannen sfeer op de beursvloer. Zelf vond in het echt super gezellig.
Handig om te weten
Eten- je kan bij veel stand van alles proeven en er zijn diverse stands waar je heerlijk eten kan kopen.
Waar is het- het is in de jaarbeurs in Utrecht
Parkeren- ik parkeer altijd in de omgeving gratis. Je kan ook op de parkeerplaats parkeren dat kost tussen de €15 en €17,50
Openbaar vervoer- Vanaf het Centraal Station, volg je de borden met de tekst “Jaarbeursplein”, Langs het Beatrix gebouw loop je in vijf minuten naar de Jaarbeurs.
Op de website van proveg (zij organiseren Veggieworld) kan je veel meer informatie vinden over deze en andere beurzen.
Ben jij ook naar de Veggieworld geweest? Wat vond jij ervan?
Veggieworld vorig jaar waren wij er ook bij, lees er hier alles over.
Article Categories:
Home · Vegan

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *