De wereld van de Happy Pear

Happy pear

De wereld van de Happy Pear

De cover van het kookboek lacht je tegemoet. De vrolijke tweeling Stephen en David staan er vrolijk lachend op. De cover van het boek spreekt mij dus zeker aan.

Happy Pear

Een paar weken terug was ik uitgenodigd voor een perslunch met deze twee vrolijke mannen. Als snel werd mij duidelijk waarom ze happy pear heten. Ze zijn onwijs vrolijk en super relaxed. Ze hebben echt lol in wat ze doen. Zo vertelde deze twee broers dat ze vlakbij elkaar wonen en ook nog eens aan de zee. Ze nemen iedere ochtend een duik in de zee als ze thuis zijn. Ze doen aan yoga en eten al 16 jaar vegan.

Het boek

De recepten in het boek zijn al net zo kleurrijk als deze broers zelf. De foto’s van de recepten spreken mij erg aan. Het boek is prettig ingedeeld:

  • ontbijt
  • soep
  • salades
  • hoofdgerechten
  • snacks, dips en fantastische extraatjes
  • zoete dingen

De recepten zijn goed en duidelijk omschreven. Ze zijn makkelijk en goed om zelf te bereiden. Niet alle recepten zijn vegan (ik ben 3 recepten- tegen-gekomen die ei bevatten). Dit mag voor mij de pret niet drukken. De overige recepten maken het ruimschoots goed.

Voor mij is dit een zeer inspirerend boek. Vele recepten heb ik al gemaakt, deze heerlijke Tajine is ook geïnspireerd op het recept Marokkaanse Tajine uit het boek.

In ons vegan magazine dat wij in maart gaan lanceren (www.vegalifestyle.nl), publiceren wij hun heerlijke vegan lasagne recept. Deze hebben wij ook gegeten tijdens de lunch. Hier zit alleen maar groente in. Zo hebben ze de lasagne bladen vervangen met grote knolselderij plakken.

In ons magazine hebben wij ook nog eens een leuke winactie, we mogen meerdere boeken gaan weggeven.

 

Handig om te weten:

Auteurs: Stephen en David Flynn

Taal: Nederlands

ISBN: 978 94 6319 0848

Uitgeverij: Scriptum.nl

Hier kan je alles lezen over mijn ontmoeting met de Happy Pear

Ken jij dit leuke en lekkere boek al?

Article Categories:
Home · Kookboeken

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *