Wie zijn wij?

Welkom op onze website: Vegafoodblog.nl

Wie zit er nu eigenlijk achter deze leuke website?

Graag stel ik mijzelf even aan jullie voor. Ik ben Yvonne Bijkersma en moeder van drie kinderen (Justin, Dylan en Milan). Na ruim 20 jaar vegetariër te zijn geweest ben ik overgestapt naar de veganlifestyle. Ongeveer 7 jaar geleden ben ik gestart met een beautyblog, nadat ik jaren als visagiste gewerkt had. Op mijn beautyblog schreef ik ook veel over gezonde voeding en deelde ik regelmatig lekkere recepten. Er waren leuke partijen die graag met mij wilden samenwerken, maar dan zagen ze graag dat ik mijn beauty en food gedeelte uit elkaar trok en zo is vegafoodblog ontstaan. En daar tussen door is ook nog een andere blog ontstaan, mijn familieblog. Dit is de favoriete blog van mijn kinderen, regelmatig mogen wij hier leuke uitstapjes uittesten.

Vegafoodblog bestaat nu bijna een jaar en ik merk dat het veganisme steeds meer en meer aan het groeien is. Ik miste een magazine ofwel een leuke glossy voor op de bank of om lekker in bed te lezen. Daarom lanceer ik 17 of 18 maart mijn eigen veganmagazine, vegalifestyle. Het magazine komt 4x per jaar uit en wie weet in de toekomst vaker.

Vegafoodblog.nl

Vegafoodblog trekt maandelijks rond de 10.000 unieke bezoekers en dit aantal groeit nog steeds, dat betekend zo’n 50.000 pageviews. De doelgroep van Vegafoodblog.nl bestaat uit zowel mannen als vrouwen tussen de 15 en de 67 jaar. Die geïnteresseerd zijn in plantaardige voeding, gezondheid en vooral lekker eten en koken. Wil je meer weten over een leuke samenwerking met vegafoodblog? Lees dan vooral even verder of neem contact met ons op, zo kunnen wij samen kijken hoe we jouw product of dienst op de juiste manier onder de aandacht kunnen brengen.

Zakelijk/samenwerkingen:

Wilt u vegafoodblog.nl inzetten om uw product te promoten of om uw dienst onder de aandacht te brengen of…

Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende vormen van samenwerken. Uiteraard staan wij ook open voor andere vormen van samenwerkingen, want iedere samenwerking is immers uniek. Mail ons gerust om te overleggen: info@vegafoodblog.nl

De meest voorkomende vormen van samenwerkingen op Vegafoodblog zijn, advertorials of reviews. We krijgen ook steeds meer aanvragen om een recept met een bepaald product te bedenken.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar de laatste nieuwtjes op het gebied van vegan, voeding etc.. persberichten en/of persdossiers zijn dan ook  altijd  van harte welkom, maar geven helaas geen garantie voor plaatsing.
Merken die (nog) niet genoemd zijn op Vegafoodblog.nl, nodigen we van harte uit om contact op te nemen!

Wij houden ons tevens altijd  aanbevolen voor het doen van leuke lezersactie’s!

 

Wat zijn o.a. de mogelijkheden?

 

Advertorial
Een advertorial is een persoonlijk geschreven stuk tekst met foto’s, eigenlijk net zoals een artikel. De foto’s maak ik het liefst zelf. Omdat advertorials altijd tussen de gewone artikelen online komen word het door
vrijwel alle lezers gezien. Ook hier zorg ik dat het een leuk stuk wordt dat helemaal bij uw merk, product en bij mijn site past.

 

Review van uw product
Uw product of merk extra  onder de aandacht brengen. Dan is het een uitgelezen mogelijkheid om het door
ons te laten REVIEWEN.

 

Recept laten maken voor jouw product

Regelmatig krijgen wij aanvragen om een recept te maken waar een bepaald product in verwerkt zit. Dit is een leuke manier om onze lezers op een lekkere manier kennis te laten maken met jouw product.

Wil jij ook jouw merk of product zichtbaar te maken op vegafoodblog? Neem dan zeker even contact met ons op.

 

Disclaimer
Al onze reviews zijn gebaseerd op onze eigen persoonlijke  ervaringen en ze geven  onze meningen weer.
Er kunnen  geen rechten aan ontleend worden. De redactie van vegafoodblog.nl krijgt  regelmatig
producten ter review opgestuurd door bedrijven. In die reviews vind  je onze eerlijke, oprechte mening
die niet beïnvloed wordt door het feit dat wij de producten gekregen hebben.
Natuurlijk hebben fijne producten soms ook minder fijne kanten, die maken wij uiteraard wel kenbaar in de reviews,
zoals  gebruikelijk is in een eerlijke review. Wij hechten veel waarde aan het schrijven van eerlijke en duidelijke reviews!
Op vegafoodblog.nl zijn alle reviews van gekregen producten. Noch, zullen we onze reviews voor plaatsing
voorleggen aan het betreffende merk.Mocht u nog andere vragen hebben dan horen wij dit graag.

We hopen ook uw merk binnenkort zichtbaar te mogen maken op onze website.

Vrolijke groetjes,

Yvonne Ufkes
Hoofredacteur Vegafoodblog.nl

vegan bloemkoolcurry met kikkererwten Overnight oats met banaan Frisse vegan meloen salade Auberginedip met rode paprika Wortelsoep